Balíčky 

Balíčky pre najmenšie deti, predškolákov a školákov

Výhodné balíčky školských, písacích a výtvarných potrieb sú určené pre najmenšie deti, predškolákov, prváčikov, ale aj ďalších školákov. Zakúpte si výhodný balíček namiesto jednotlivých položiek, kde sme pre vás vybrali tie najkvalitnejšie potreby!

    • Pre dospievajúcich chlapcov

    Balíček obsahuje: publikáciu Desatoro pre chlapcov ako na pubertu, dievčatá aj sex v češtine, gumovateľné guľôčkové pero PILOT Frixion Clicker modrá, náhradné náplne do gumovateľných guľôčkových pier FriXion Clicker PILOT 3 ks modrá a gumovacie rolery Pilot FriXion Fineliner sada BASIC alebo PASTEL.

    25,18 €
    • Pre dospievajúce dievčatá

    Balíček obsahuje: publikáciu Čo sa od kamarátok nedozvieš o sexe, líčení a zdraví v češtine, gumovateľné guľôčkové pero PILOT Frixion Clicker modrá, náhradné náplne do gumovateľných guľôčkových pier FriXion Clicker PILOT 3 ks modrá a gumovacie rolery Pilot FriXion Fineliner sada BASIC alebo PASTEL.

    25,18 €
    • Pre dospievajúcich chlapcov

    Balíček obsahuje: publikáciu Desatoro pre chlapcov ako na pubertu, dievčatá aj sex v češtine, gumovateľné guľôčkové pero PILOT Frixion Clicker modrá, náhradné náplne do gumovateľných guľôčkových pier FriXion Clicker PILOT 6 ks modrá a Liner STABILO point 88 Zebrui.

    37,27 €
    Kúpiť
    • Pre dospievajúce dievčatá

    Balíček obsahuje: publikáciu Čo sa od kamarátok nedozvieš o sexe, líčení a zdraví v češtine, gumovateľné guľôčkové pero PILOT Frixion Clicker modrá, náhradné náplne do gumovateľných guľôčkových pier FriXion Clicker PILOT 6 ks modrá a Liner STABILO point 88 Zebrui.

    37,27 €
    Kúpiť
    • Výhodný set knih

    Set publikácií Pre šikovné hlavičky obsahuje všetky knihy pre deti z vydavateľstva Babyonline: Ako deti prichádzajú na svet, Riekanky, Predškolákove týždenníčky, Písmenkové kartičky a Príslovia a slovné hračky pre šikovné hlavičky s pexesom.

    58,43 €
    Kúpiť
    • Pre dospievajúce dievčatá a chlapcov

    Set publikácií obsahuje knihu Čo sa od kamarátok nedozvieš o sexe, líčení a zdraví a Desatoro pre chlapcov ako na pubertu, dievčatá a sex.

    22,55 €
    Kúpiť
    • Výhodný set kníh

    Set publikácií obsahuje všetkých deväť  autorských kníh vydavateľstva Babyonline: Ako deti prichádzajú na svet, Riekanky, Predškolákove týždenníčky, Písmenkové kartičky pre šikovné hlavičky, Príslovia a slovné hračky, Čo sa od kamarátok nedozvieš, Desatoro pre chlapcov, Zdravé tehotenstvo a Žena po 40.

    97,95 €
    Kúpiť
    • Výhodný set kníh

    Obľúbený set detských knižiek 2-5 rokov obsahuje publikácie: Riekanky pre šikovné hlavičky v češtine, Ako deti prichádzajú na svet v češtine a Písmenkové kartičky pre šikovné hlavičky v češtine.

    27,84 €
    Kúpiť
    • Výhodný set kníh

    Set knižiek pre predškolský rok obsahuje publikácie: Predškolákove týždenníčky pre šikovné hlavičky v češtine, Písmenkové kartičky pre šikovné hlavičky v češtine, Príslovia a slovné hračky v češtine a Ako deti prichádzajú na svet v češtine.

    47,11 €
    Kúpiť
  • Set publikácií obsahuje knihu Ako deti prichádzajú na svet v češtine, Čo sa od kamarátiek nedozvieš o sexe, líčení a zdraví v češtine a Desatoro pre chlapcov ako na pubertu, dievčatá aj sex v češtine.

    30,75 €
    Kúpiť
Zobrazených 13 - 22 z 22 položiek

Unikátne vzdelávacie knihy pre deti vydavateľstva Babyonline

Naše ďalšie projekty: